Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα της Λάζαρης Α.Β.Ε. 

Μέσα από το site μας θα μπορέσετε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των έργων μας, όπως επίσης και για τις υπηρεσίες  που παρέχουμε.

Λίγα Λόγια για εμάς

Ως γνωστόν η αρχιτεκτονική κάθε εποχής χαρακτηρίζεται από τα διαθέσιμα φυσικά και τεχνητά υλικά. Έτσι στη μακραίωνη ιστορία βλέπουμε ότι ανάλογα με την εποχή να χρησιμοποιούνται ως βασικά κατασκευαστικά υλικά η πέτρα, το μάρμαρο, το σκυρόδεμα και εδώ και δυο αιώνες περίπου και ο χάλυβας.

Δυο είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν μια κατασκευή από χάλυβα: τα μέλη και οι συνδέσεις των μελών μεταξύ τους. Μέλη και συνδέσεις είναι προϊόντα της τεχνολογίας, όπως είναι τα ελάσματα, οι λαμαρίνες, οι κοχλίες  κλπ. Τα μορφολογικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών, καθορίζουν τις δυνατότητες και τη φυσιογνωμία των χαλύβδινων κατασκευών από άποψη μορφής, διαστάσεων, πρωτοτυπίας και ελεύθερης αρχιτεκτονικής έκφρασης.

Στην Ευρώπη ο σίδηρος αποτελεί το βασικό υλικό για την κατασκευή σιδηροδρομικών σταθμών, εργοστασίων, αποθηκών, γεφυρών αλλά και έργων που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των κέντρων των πόλεων και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας, εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του κτιρίου σας, με βάση πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας.

500 home
construction 500
Επικοινωνηστε μαζι μας!
  • Θα μας βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που έχουμε δημιουργήσει από το 2005 στην Ν.Ε.Ο. Πατρών Πύργου στα Καμίνια.
building wide 280