Η Εταιρεία

Η Έδρα της εταιρείας Λάζαρης Δημήτρης Α.Β.Ε. βρίσκεται στα Καμίνια Πάτρας στο νομό Αχαϊας.

Η έναρξη της επιχείρησης έγινε το 1989 σαν ατομική, με κύριο αντικείμενο εργασίες μηχανουργείου. Στην συνέχεια μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρία και δραστηριοποιείται στη κατασκευή μεταλλικών κτιρίων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων, Σπιτιών και Γερανογεφυρών, ενώ αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

  • Για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων.
  • Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους εμπορίας Σιδήρου και Εξαρτημάτων τα οποία προσφέρουν αντοχή, ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα.
  • Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του κτιρίου σας, με βάση πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας.

Όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, από την προμήθεια των πρώτων υλών και την κατεργασία τους έως την παράδοση τους, ελέγχονται ποιοτικά βάσει των διαδικαστικών του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και επαληθεύονται από τους επιθεωρητές του τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, με στόχο την ποιότητα και την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του κύριου έργου. Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε.

εμπειρία

με μακροχρόνεια παρουσία στο χώρο!

σύγχρονος εξοπλισμός

χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων!

ποιοτικά υλικά

τα οποία προσφέρουν αντοχή, ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα!

εκπαιδευμένο προσωπικό

η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας, εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του κτιρίου σας, με βάση πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας.